Stress bij vrouwen

Stress  bij vrouwen en meiden komt veel voor.

Vrouwen hebben vaak veel ballen in de lucht te houden, het werk, zorg voor kind(eren), partner of ouders, het huishouden. En dan willen ze ook nog graag een leuke partner zijn.

Waar is de tijd voor jezelf? Als die er te vaak bij inschiet en je kunt moeilijk nee tegen anderen zeggen,
liggen spanning en stress op de loer. Emoties kunnen hierdoor uit balans raken. Je voelt je niet begrepen, doodmoe
en je merkt aan jezelf dat je een kort lontje hebt.

Neem stress signalen serieus

Deze signalen zijn erg belangrijk en geven aan dat je emmer misschien wel aan het overlopen is. Op tijd hulp inschakelen kan voorkomen dat je overspannen raakt of een burn-out krijgt. Binnen het StressCentrum hebben we stress specialisten met veel ervaring in de begeleiding van vrouwen. Samen gaan we dan werken aan een leven met meer rust en meer emotionele balans. Dat levert jou veel op, maar ook je omgeving zal hier mee geholpen zijn.

Jonge meiden en stress

Jonge meiden hebben soms een steuntje in de rug nodig om hun plek te vinden in deze drukke, hectische samenleving.
Misschien voel je je onzeker en stel je jezelf de vragen:  ben ik wel leuk of mooi genoeg, hoe zorg ik ervoor dat ik op mijn opleiding goed genoeg scoor, hoe gaat mijn toekomst er uitzien?
Voor veel meiden is het niet vanzelfsprekend dat ze tevreden zijn met wie ze zijn. Iedereen is bijzonder en heeft zijn of haar kwaliteiten, ook JIJ! In de begeleiding die het StressCentrum biedt, leer je hoe je zekerder van jezelf kunt worden, waar je goed in bent en dat jij bijzonder bent.
Zo voel je je veel sterker en kun je op je opleiding of in je werk ook veel beter presteren, zonder te veel druk te voelen.

Wil je meer informatie?

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN