Deskundigheid Professionals StressCentrum

Wij kunnen de kwaliteit van onze producten en diensten waarborgen omdat wij uitsluitend met hoogopgeleide professionals werken. Onze professionals staan geregistreerd in de voor hun beroepsgroep van toepassing zijnde registers.

Gespecialiseerd in de preventie en behandeling van stress

Onze behandelaars zijn gespecialiseerd in de preventie en curatie van spanning gerelateerde klachten, stress en burn-out.

Zij hebben op dit gebied een gecertificeerde opleiding afgerond en hebben zij aantoonbare ervaring opgedaan*.  De behandelaars werken voortdurend aan het bieden van kwaliteit en aan hun professionalisering.

*Toetsing door Commissie Kwaliteit & Professionalisering

Professionalisering

Middels regelmatige sessies wordt de professionalisering van de behandelaars ondersteund. De sessies zijn gericht op:

  • Intervisie & supervisie
  • Kwaliteitsbewaking en -ontwikkeling
  • Kennisverrijking
  • Ondersteuning

Kwaliteitsnormen en audits

Periodiek worden toetsingen op het gebied van de kwaliteit van de dienstverlening door de behandelaars uitgevoerd. Middels een steekproef wordt getoetst of de kwaliteit voldoet aan de gestelde norm. Ook vinden tevredenheidsonderzoeken van cliënten plaats. Routine Outcome Measurement (middels de stress behandelingsmonitor) en Customer Quality  worden nagenoeg per behandeling gemeten.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN