Onderzoek door Stichting StressCentrum

Stress Centrum werkt door het verrichten van onderzoek actief  aan de ontwikkeling en verspreiding van kennis, beoefening en integratie van stress- en werkdruk reducerende middelen en technieken.

 

Onderzoek interventies preventie werkstress

Preventie werkstress en werkdruk Onderzoek interventies ter preventie van uitval van werknemers door stressgerelateerde klachten. Dit onderzoek wordt momenteel vormgegeven en uitgevoerd in samenwerking met de Open Universiteit.   Onderzoek door Daphne Vlake.  ...

Lees meer

Stress, coping en hogeschoolbegeleiding

Publicatie onderzoek ‘ Stress, coping en hogeschoolbegeleiding bij studenten. De beleving van studenten van de Hogeschool Rotterdam die door stress zijn uitgevallen. Stress als psychische klacht onder scholieren en hbo studenten komt steeds vaker voor. Studie-uitval...

Lees meer

Meer informatie

Voor meer informatie over de  lopende onderzoeken, afstudeeropdrachten of stages bij het stress Centrum bel: 034 874 5815 of mail naar: info@stresscentrum.nl.

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN