Onderzoek door Stichting StressCentrum

Het StressCentrum werkt door het verrichten van onderzoek actief aan de ontwikkeling en verspreiding van kennis, beoefening en integratie van stress- en werkdruk reducerende middelen en technieken.

Onderzoek interventies preventie werkstress

Preventie werkstress en werkdruk Onderzoek interventies ter preventie van uitval van werknemers door stressgerelateerde klachten. Dit onderzoek werd vormgegeven en uitgevoerd in samenwerking met de Open Universiteit.       Aanleiding en context Een derde van het...

Lees meer

Stress, coping en hogeschoolbegeleiding

Normal 0 21 false false false EN-GB JA X-NONE /* Style Definitions */table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt...

Lees meer

Voor vragen of meer informatie

Neem contact op met het StressCentrum voor meer informatie over de (lopende) onderzoeken, afstudeeropdrachten of stages.

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN