Onze Missie

Waar voor we staan

Het StressCentrum is een professioneel, innovatief en open advies-, behandel- en expertisecentrum op het gebied van stress- en werkdruk, dat wil bijdragen aan gezondheid en de kwaliteit van leven en werken door de laagdrempelige beschikbaarheid van kennis en hulp in alle onderdelen van de samenleving.

Dat doen we met een gevarieerd aanbod van hulpverlening, training, opleiding en expertise op het gebied van stress- en werkdruk reductie.

Daarnaast werkt het StressCentrum door onderzoek, voorlichting, publicaties en informatieverstrekking actief mee aan de ontwikkeling en verspreiding van kennis, beoefening en integratie van stress- en werkdruk reducerende middelen en technieken.

 

Onze Visie

Waar voor we gaan

 

Toegankelijk

Wij zijn ‘het’ eerste laagdrempelige aanspreekpunt voor iedereen die behoefte heeft aan advies, hulp of kennis op het gebied van stress en werkdruk. Door een landelijk werkend netwerk van professionals zijn wij beschikbaar en toegankelijk.

Professioneel

Wij bedienen en/of  behandelen de client deskundig, effectief en efficiënt, door gedegen opleiding, voortdurende professionalisering en door -waar nodig- het inzetten van het netwerk van specialisten.

Betrokken

> Wij dienen altijd primair de belangen van de client.

> Wij spelen een initiërende en kenmerkende rol ten aanzien van de rol en verantwoordelijkheid van individuen, organisaties, verzekeraars en de maatschappij op het gebied van stress en werkdruk.

> Wij delen onze kennis en ervaring en dragen daardoor bij aan gezondheid en de kwaliteit van leven en werken.

Meer weten over StressCentrum?

Neem vrijblijvend contact op met het StressCentrum.

3 + 5 =

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN