Het StressCentrum

Het StressCentrum is een deskundig en innovatief advies-. behandel- en expertisecentrum op het gebied van de preventie en aanpak van stress en werkdruk dat wil bijdragen aan gezondheid en de kwaliteit van leven en werken van werkgevers en werknemers, door het beschikbaar stellen van kennis en hulp.

Stresspreventie en voorlichting

Voorkomen is beter dan genezen. Wij geven voorlichting aan werkgevers en werknemers en verzorgen verschillende trajecten op het gebied van preventie. De voorlichting en preventie is afgestemd op de organisatie, het team, het management en de medewerkers.

Maatwerk

De trajecten worden volledig afgestemd op uw organisatie, doelgroep en thema’s.

Activatie

Onze trajecten zijn gericht op het activeren van werknemers en werkgevers.

Multidiciplinair

Afhankelijk van de doelgroep en thema’s zetten wij specialisten in, zoals psychologen, HR-specialisten, artsen en stress consultants om het beste resultaat voor werkgever en werknemer te behalen.

Incompany

De trajecten kunnen incompany worden uitgevoerd.

Resultaat & rapportage

De voortgang en resultaten van de trajecten worden overzichtelijk gerapporteerd en periodiek met de opdrachtgever besproken.

Voor vragen of meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met het StressCentrum.

10 + 5 =

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN