Vrijer leven door vergeven

Een praktische thema-avond

Donderdag 13 oktober 2022 van 19.15 – 21.15 uur in AT The Office in Woerden

Thema avond vergeven
Is het mogelijk om een lichter leven te leiden? Jazeker. En vergeven kan je daarbij helpen. Het is een manier om je los te maken van je verleden en een deel van je emotionele bagage achter te laten.
Wij, Dennis en Denise, vinden dat de bevrijdende kracht van vergeven meer aandacht verdient. Daarom organiseren we een thema-avond die volledig in het teken staat van vergeving.
Tijdens deze sessie leggen we je niet alleen uit wat vergeven inhoudt, maar we gaan een stap verder. Met voorbeelden uit de praktijk en een vergevingsgerichtbe demonstratie laten we je zien hoe je vergeving kunt toepassen in je eigen leven. 

Is dit iets voor mij?

Als je meer wil weten over vergeven, dan is deze thema-avond wat voor jou. Misschien wil je het concept beter begrijpen. Puur uit interesse.
Of misschien wil je (je)zelf vergeven, om de ballast die je met je meesjouwt los te laten. Of, het kan zijn dat je een intense ervaring aan het verwerken bent en wil weten of vergeven je daarbij kan helpen. Hoe dan ook, je bent van harte welkom.
Deelname kost € 20 (inclusief koffie en thee). Interesse? Meld je aan via onderstaand formulier.

 

Programma

19.15 inloop
19.30 uitleg en toepassing
20.15 pauze
20.30 vragen, uitwisseling, vergevingsgerichte demo
21.15 einde

 

Wanneer word ik verwacht?

Waar moet ik heen?

Donderdag 13 oktober van 19.15 uur tot 21.15 uur.

 

 

AT The Office in Woerden

Pelmolenlaan 2

3447 GW Woerden

Denise

Denise Snel

Denise Snel is eigenaar van Raaakt. Zij wil mensen de regie over hun eigen gezondheid (terug)geven, zodat ze zich beter en geïnspireerder kunnen voelen. Hoe Denise dat doet? Ze helpt haar cliënten te vertragen en contact met zichzelf te maken tijdens massages en inzichtsessies in haar praktijk.

Dennis

Dennis Karakoç

Dennis Karakoç is initiatiefnemer van het StressCentrum. Bovendien heeft hij een eigen praktijk als psycholoog, coach, docent en trainer. Zijn missie? De gezondheid en het welzijn van mensen verhogen. Hoe? Door therapievormen en interventies volledig af te stemmen op zijn cliënt.

Aanmeldformulier thema-avond “Vrijer leven door vergeven” op 13 oktober 2022

12 + 1 =

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN