Stiltedag Mindfulness

Een aantal keer per jaar organiseren wij een stiltedag in de lijn van de Mindfulness beoefening.

Als (oud) deelnemer van een mindfulness training of als geïnteresseerde ben je van harte welkom.

De volgende stiltedag is op:

zondag 10 maart 2019

van 10.00- 16.00 uur

Locatie: nabij station Woerden

Volgende data

De volgende stiltedagen worden binnenkort op deze site gepubliceerd.

Wat is een stiltedag?

Een stiltedag is een soort van mini-retraite waarop we ons even terugtrekken uit de dagelijkse gang van zaken en we eens stilstaan bij onszelf.
Door de hele dag in stilte door te brengen, neem je de tijd en aandacht voor jezelf en om naar jezelf te luisteren. Tijdens een stiltedag kom je tot jezelf.
De stilte in onszelf omvat een enorme zee van ruimte, waarin inzichten als vanzelf lijken te ontspringen, vanuit een enorme bron van innerlijke wijsheid. Stilte brengt inzicht, rust en inspiratie.

 

Tijdens de stiltedag worden verschillende vormen van meditatie aangeboden.
Je kan de stiltedag gebruiken om de mindfulnessbeoefening op te frissen en/of te verdiepen.

 

De trainer

De training wordt verzorgd door Dennis Karakoc. Dennis heeft een meerjarige opleiding genoten tot officieel Mindfulness en is aangesloten bij de beroepsverenigingen VMBN (categorie 1). Hij beschikt over de hoogste opleiding die in Nederland gevolgd kan worden en beschikt over een VMBN categorie 1 kwalificatie, waardoor vergoeding door een aantal verzekeraars mogelijk is. Hij heeft opleidingen, retraites en meditaties in binnen- en buitenland gevolgd bij het o.a Pajjota Dhamma, Centrum voor Mindfulness, Simsara, Frits Koster, Saki Santorelli (een van de grondleggers van Mindfulness MBSR), Thorsten Barnhofer, Joost van den Heuvel Rijnders en Davidji. Ook heeft hij meditaties verzorgd bij de tentoonstelling Het leven van Boeddha, de weg naar nu in De Nieuwe Kerk Amsterdam. Deze tentoonstelling werd recent geopend door Zijne Heiligheid de Dalai Lama en is te zien tot en met 3 februari 2019.

 

Dennis verzorgt groepsgewijze en individuele mindfulnesstrainingen MBSR en MBCR, zowel voor particulieren als voor organisaties.

Ervaringen van deelnemers

Heel bijzonder! Een dag echt helemaal met mijzelf bezig zijn is al uitzonderlijk, laat staan dat ik dat in alle rust en stilte doe. Door de verschillende meditaties in stilte werd in stiller ‘van binnen’ waardoor ik in de ‘zijnstand’ kwam. Door de stilte in mijzelf op te zoeken zijn er veranderingen tot stand gekomen en zijn andere perspectieven ontstaan.
Jolanda

De stiltedag heeft mij weer in contact gebracht met mijzelf. Heel fijn!
Patrick

Na het volgen van de 8-weekse mindfulnesstraining was deze dag erg fijn als een opfrisser en een verdieping van de meditaties en de beoefening.
Amy

Voor aanmelden of meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met de trainer.

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN