Het StressCentrum helpt jonge werknemers en werkgevers door het aanbieden van programma’s voor het effectief aanpakken van stress. 

Het stappenplan

Stap 1: Meld je aan via het onderstaande contactformulier. Je ontvangt een vragenlijst waarin je je stressbronnen onderzoekt. Deze vragenlijst stuur je naar je stresscoach.

Stap 2: In een persoonlijk telefonisch contact bespreek je de stressbronnen met je stresscoach. Je ontvangt oefeningen, tips en adviezen, toegespitst op jouw situatie.

Stap 3: Gedurende een maand ga je aan de slag met de oefeningen, tips en adviezen. Je informeert je stresscoach wekelijks over je voortgang. Je stresscoach geeft je feedback.

Stap 4: Ter afsluiting evalueer je met je stresscoach het resultaat.

Starten op ieder moment

Je kan op ieder moment starten met het stappenplan. Het tijdelijk onderbreken van het programma is mogelijk voor maximaal 2 weken, bijvoorbeeld voor een vakantie.

Contact met je Stresscoach

In het programma vindt het contact met je Stresscoach telefonisch plaats. Gedurende het traject kan je altijd direct contact opnemen met je Stresscoach.

Voor vragen of meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met het StressCentrum.

13 + 3 =

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN