Young Professional en stress

De millennials (de generatie geboren tussen 1980 en 2000) zullen in het jaar 2025 wereldwijd 75% van de beroepsbevolking uitmaken. Een heel belangrijke generatie dus die wij graag gezond en met plezier zien werken, nu en ook later.

Als Young Professional (25-35 jaar) sta je zelfs nu al onder druk. Het stresslevel is in de loop van de jaren behoorlijk gestegen: wij worden als mens elk jaar weer extra uitgedaagd om ons aan te passen aan de steeds sneller ontwikkelende technologische maatschappij.

Daarnaast ben je als startende professional gedreven om alles goed te doen, binnen de organisatie te matchen, veel te leren in korte tijd, leef je in een wereld vol afleidingen en ontelbare mogelijkheden. Maar je leeft ook in een onzekere wereld, een wereld die duurzaam gemaakt moet worden, een wereld van flexibilisering, van mantelzorg, vergrijzing en ontgroening.

 

En je wilt graag gezond en met plezier werken, nu en ook later.

Stichting Stress Centrum wil jou als Young Professional daarin ondersteunen. Door het geven van informatie over stress, het aanreiken van stressproof tools. En ook door in gesprek te gaan met werkgevers, overheid, opleiders om oplossingsrichtingen te creëren die er voor zorgen dat jij als Young Professional sterk te werk kunt gaan en gemotiveerd, goed inzetbaar én productief te zijn, nu en ook later.

 

Wil je meer informatie?

Op de hoogte blijven?

Wilt u tips ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van de preventie en aanpak van stress, werkdruk en burn-out? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

AANMELDEN